Sunday, July 17

A lottery for readers

I'd like to thank everyone for their interest in my blog by doing a lottery. Since it's my first one, the prices are small and modest. There will be four leather pieces with the imprint logo "Mäensivu" on them, which I made and polished by hand. The leather is about 3mm thick high quality oak tanned leather which I use for the outer soles. They're basically meant for your key chain. This way you'll have a small piece of a bespoke shoe with you!
With the logo stamped on, cut to shape and a hole drilled to it, I smoothed the edges with a rotating brush.

After dyeing, I puffed them with a bone.
Little bit of leather oil, and we're ready to hang with your keys!

Rules of lottery:
 1. All members of my reader's board will get 1 ticket. This applies to new readers as well.
 2. An extra ticket will be given to those whole like the blog's facebook page.
 3. Those who aren't in my blogger.com readers board will not get any tickets. So if you only like the facebook page and aren't a reader in blogger you won't get any tickets.
 4. Comment to this post, stating that with how many tickets you'll participate.
 5. Lottery time: 17.7.2011 - 24.7.2011.
Good luck and thank you all again for your encouraging support!

12 comments:

 1. Olet kirjattu Tei;) Saa nähdä paljonko innokkaita tulee, koska voitto on ehkä pikkasen boooring. Saa nähdä, jos olet vaikka ainoa niin arpominen käy helpoksi ja saat vaikka kaikki :D Niitä voi sitten laittaa vaikka oven väliin... Öö, eristeeksi?

  ReplyDelete
 2. Ei ole boooring! Tuo on kaunis. Ja sitäpaitsi näen sut helposti tulevaisuuden kenkäkuninkaana, joten tuollahan voi olla jopa arvoa joskus :)

  ReplyDelete
 3. Voihan punastus :) Kenkäkuningas ei kuulosta yhtään huonolta ;) Kiitos.

  ReplyDelete
 4. Minä osallistun kanssa :) tuplatiketti. Ja olen Tein kanssa samaa mieltä. Noilla voi arvo nousta jonain päivänä!

  ReplyDelete
 5. Rekisteröity. Kiitos rohkaisevasta kommentista :)

  ReplyDelete
 6. Miekii osallistusin kyllä muuten, mutta näiden harjoituskappale killuu jo meitsin avainnipussa. :D Ja tosiaan, nämä on oikeassa elämässä vielä tosi paljon hienompia, ja napakoita! <3 Vaikka äitee kyllä haaveili yhdestä tämmöisestä. Jos sittenkin yhdellä lipulla osallistusin? (Kiva varmaan lukea meikäläisen ajatuksenjuoksua. :P)

  ReplyDelete
 7. Saana: Etköhän sä pääse silti kaiken reiluuden nimissä mukaan :)

  ReplyDelete
 8. Voi taivas, että onkin korkea kynnys kommentoida. Tässä pähkäillyt kymmenisen minuuttia, kehtaanko kirjoittaa mitään. Mutta tosiaan, osallistun - tuplana(:

  Ps. Tykkään aivan hirveästi blogistasi! Mahtavaa ja aivan törkeän mielenkiintoista, jatka samaan malliin!

  ReplyDelete
 9. Ploppen: Ei minulle tarvitse ujostella :D Päinvastoin, niinkuin kaikki bloggaajat, janoan kommentteja: ihan vaan vaikka niitä tosi pieniäkin. Osallistumisesi on rekisteröity, kiitos paljon kommentistasi, on todella rohkaisevaa ja innostavaa löytää lukijoita joita kiinnostaa juttuni. Kiitos :D

  ReplyDelete
 10. No nyt mä olen sun follower vaimikäsenyoli, kauan meniki ennenku onnistui, vaikka joka jutun oon lukenu ja aina yrittäny jotain joskus kommentoidakki :)

  ReplyDelete
 11. Anonymous: Tervetuloa! Kommentit ovat aina tervetulleita, oletan että halusit arvontaan mukaan joten lisään sinut listaan :)

  ReplyDelete